Beggs Mléčná 3zrnná kaše se sušenkami (200 g)

 

Kaše se sušenkami vhodná od ukončeného 6. měsíce

Dostupnost Skladem
75 Kč
   
Kategorie Mléčné kaše
 

Plnotučné mléko a sušenky prostě neodmyslitelně patří k sobě. Díky této dokonalé kombinaci si tuto mléčnou kaši zamiluje každý malý mlsoun. Kromě toho obsahuje i 3 druhy obilovin, takže je skvělým zdrojem vlákniny. Kaše je navíc obohacena o vitamín D a vápník, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. Do kaše také přidali vitamín A, který společně s vitamínem D přispívá k normální funkci imunitního systému. Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce, v prášku. Potravina pro zvláštní výživu. Balení obsahuje cca 6-7 porcí.

Její příprava je pohádkově snadná. Kaši můžete svému děťátku podávat v kteroukoliv denní dobu, doporučujeme však vždy připravit čerstvou. Stačí ji pouze zalít vodou, promíchat, zkontrolovat teplotu a je hotovo! 

 

  • Od ukončeného 6. měsíce 
  • S vitamíny A, B1, D
  • S vápníkem
  • S plnotučným mlékem 
  • Bez přidaných cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • Bez palmového oleje 

Složení: 3 druhy obilovin (46 %) (PŠENIČNÁ celozrnná mouka, rýžová mouka, OVESNÁ celozrnná mouka), sušené plnotučné MLÉKO (27 %), maltodextrin, sušenkový prášek (4 %) (PŠENIČNÁ mouka, MÁSLO, sušené odstředěné MLÉKO, kypřicí látka: hydrogenuhličitan amonný, regulátor kyselosti: kyselina citronová), uhličitan vápenatý, přírodní aroma, thiamin-hydrochlorid (vitamín B1), retinyl-acetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D). Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. 

Příprava: Do misky přidejte 110 ml čerstvě převařené vody a následně schlazené na teplotu cca 40-50°C. Poté přidejte 30 g (6-7 polévkových lžic) kaše a promíchejte. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním vody či prášku. Před podáváním zkontrolujte teplotu kaše. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. Připravte vždy čerstvou kaši. 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: