Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Beggs Mléčná 7zrnná jablečná kaše (200 g)

 

Jablečná mléčná kaše vhodná od ukončeného 6. měsíce

Dostupnost Skladem
75 Kč
   
Kategorie Mléčné kaše
 

Tato mléčná vícezrnná kaše s nasládlou chutí plnotučného mléka a jablíček zasytí každé malé bříško. Obsahuje 7 různých druhů obilovin a je tak perfektním zdrojem vlákniny. Navíc je obohacena o vitamín D a vápník, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. Do kaše také přidali vitamín A, který společně s vitamínem D přispívá k normální funkci imunitního systému. Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce, v prášku. Potravina pro zvláštní výživu. Balení obsahuje cca 6-7 porcí. 

Nesmíme také opomenout její snadnou přípravu. Stačí ji pouze zalít vodou, promíchat, zkontrolovat teplotu a je hotovo! Kaši můžete svým dětem podávat v kteroukoliv denní dobu, doporučujeme však vždy připravit čerstvou. Zamilujete si ji Vy i Vaše děti. 

  • Od ukončeného 6. měsíce 
  • S vitamíny A, B1, D
  • S vápníkem
  • S plnotučným mlékem 
  • Bez přidaných cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • Bez palmového oleje 

Složení7 druhů obilovin (42 %) (OVESNÁ celozrnná mouka, PŠENIČNÁ celozrnná mouka, ŽITNÁ celozrnná mouka, JEČNÁ celozrnná mouka, ŠPALDOVÁ celozrnná mouka, kukuřičná mouka, rýžová mouka), sušené plnotučné MLÉKO (27 %), maltodextrin, jablečné vločky (7 %) [jablko (69 %), rýžová mouka], uhličitan vápenatý, přírodní aroma, thiamin-hydrochlorid (vitamín B1), retinyl-acetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D). Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.  

PřípravaDo misky přidejte 110 ml čerstvě převařené vody a následně schlazené na teplotu cca 40-50 °C. Poté přidejte 30 g (6-7 polévkových lžic) kaše a promíchejte. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním vody či prášku. Před podáváním zkontrolujte teplotu kaše. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: