Co darovat k Vánocům – děti

Pokud máte v rodině větší děti, pravděpodobně pro vás není výběr dárků velký problém. Děti ví přesně, co chtějí – dinosaury, lego, knížky, videohry, kuchyňku nebo panenku… potud je zadání jasné. Ale co darovat miminku a nebo velmi malým dětem? Pokud si touto otázkou lámete hlavu – nezoufejte! Níže najdete několik nápadů, jak obdarovat miminko :) Tip: Před každým nákupem se poraďte s rodiči miminka. Ti samozřejmě nejlépe vědí, jaké potřeby a zájmy miminko má.

Hračky

Tento bod je velmi individuální. Někteří rodiče mají hraček pro miminko tolik, že není potřeba přinášet do domácnosti další. Přesto existují kategorie hraček, které jsou povětšinou přijímány pozitivně rodiči i dětmi.

Mezi takové hračky patří bezesporu hračky ze dřeva. V naší nabídce najdete například puzzle, pexesa, výukové hry, potraviny, autíčka a další krásné předměty z tohoto přírodního materiálu. A pokud hledáte dárek pro o něco větší děti – velmi známé je houpací prkno od české značky Utukutu, které rozvíjí motoriku dětí a má nekonečné množství využití.

U miminek jsou obzvláště oblíbené hračky, které vydávají zvuky. Můžete vybírat z velkého množství chrastítek na našich stránkách. Maminky si obzvláště pochvalují především praktické chrastítko ve tvaru zavíracího špendlíku, nebo chrastící přívěsky.

Pro novorozeňátka jsou pak zajímavým dárkem kontrastní knížky, využívané také v metodě Montessori.

V neposlední řadě můžete dětem zpříjemnit čas koupele a pořídit jim zábavnou hračku do vody, případně mýdlové barvy.

Praktické dárky

Nechcete darovat hračky? Pak jistě hledáte spíše dárek praktičtějšího rázu.

Velikou pomocí pro rodiče a zajímavým prvkem pro děti je bezesporu svítící dudlík. K dudlíku je také možné sehnat spoustu zajímavého příslušenství – řetízky s klipem, sterilizátory, ochranné boxy a další.

Pokud už je miminko větší, není od věci ani dárkové balení příkrmů a jiných dobrot.

Miminka s rostoucími zoubky ocení také nejrůznější kousátka.

Všech těchto věcí má dítě spoustu? Nezoufejte. Místo zbytečností můžete darovat poukaz do našeho eshopu, aby rodiče pro malého človíčka vybrali přesně to, co zrovna potřebuje.